Product features

 • dimensionet bazë të tavolinës së punës: 1500x750x2025 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Stola modular per punë - moduli A16 627607 990MA16 1,5 m 17 0
Këmbë rreguluese për tavolinë modulare 990LA 100x650x690x1110 1
Dollap i ngushtë për vegla -6 sirtar 990ND6 475x650x870 1
Baza e një dollapi te ngushtë mjetesh 990NDU 60 1
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 1500x750x40 1
Paneli i veglave me vrima - moduli C 990MC9 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Questions & Answers

 • How can I level the worktop? The floor in the workshop is not completely flat.
  It can be levelled with the PVC wedge included.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.