990MA16

Product features

  • basic dimensions of work bench L 1500 x W 750 x H 2025mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Modular work bench - module A16 627607 990MA16 1,5 m 17
Adjustable leg for modular work bench 990LA 100x650x690x1110 1
Narrow drawer cabinet - 6 drawers 990ND6 475x650x870 1
Narrow drawer cabinet underbase 990NDU 60 1
Wooden bench top 990TW 1500x750x40 1
Perforated back - module C9 990MC9 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.