990MA14

Product features

  • basic dimensions of work bench L 2000 x W 750 x H 870mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Modular work bench - module A14 627544 990MA14 2 m 3
Adjustable leg for modular work bench 990LA 100x650x690x1110 1
Wide drawer cabinet - 6 drawers 990WD6 663x650x870 1
Wooden bench top 990TW 2000x750x40 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.