990MA12

Product features

  • basic dimensions of work bench L 2000 x W 750 x H 2025mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Modular work bench - module A12 626730 990MA12 2 m 20
Wide drawer cabinet - 6 drawers 990WD6 663x650x870 1
Wide drawer cabinet - 2 drawers and door 990WDD2 663x650x870 1
Wooden bench top 990TW 2000x750x40 1
Left support 990SL 32x45x1155 1
Middle support 990SM 32x45x1155 1
Right support 990SR 32x45x1155 1
Holder with parapet channel 990HPC 983x73x131 (2x) 2
Perforated back, 2 pcs set 990B 952x1018 (2x) 2
Holder for light with console 990HL 999 (2x) 2
Light 990LIGHT 900 (2x) 2
Holder for plastic box 990HPB 1000 1
Shelf with holders 990SHELF 1000 1
Fiksohem 997.1 50 (2x) 2
Plastic box, 3 pcs set PB.990HPB 235x155x125 (2x) 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Çeliku fletë Cilësisë

    Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
  • Formë inovative

    Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
  • Qartë magazinimit mjet

    Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.