990CAU

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • door locked with lock and folding key
 • lock with key included also foam keyring
 • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
 • maximal load capacity of hanging cabinet length 1000mm is 40kg, for 1250mm and 1500mm is 50kg. Load capacity of the shelf is 15kg
 • hanging door with telescopic mechanism
 • on the bottom part of the cabinet is set a light holder
 • two possibilities of hanging - on the support leg of the modular work bench or on the wall. For hanging on the wall additional support is enclosed.
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë-- prazen stolpec --
627088100035051022400
627089125035051025000
627090150035051031200
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.