More About Product

Profilet

Lifetime warranty3D Configurator

Product features

 • materiali: fletë çeliku premium 1.25 mm e trashë
 • montoni (fiksoni) në një panel të shpuar në një kënd prej 13°
 • montim me dy vida M6x10 mm
 • kapacitet mbajtës 10 kg
 • Transportuesi ka përdorime të shumta. Mund ta përdorni me kuti plastike me ndihmën e një baze plastike me përmasa 480x210 mm (kodi 627385). Ju mund të përdorni një grup të gatshëm kutish ose mund të zgjidhni kuti sipas nevojave tuaja dhe të krijoni grupin tuaj unik.
 • Një grup mbështetëse modulare për një panel me kuti plastike dhe një bazë plastike ka kodin 627604
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
627371460226581654
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.