Fleta e të dhënave

pdfKuti metali - 981K1/2

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • kuti bosh, e destinuar për ruajtjen dhe transportin e mjeteve
 • Materiali: fletë metalike
 • ngjyra e mjedisit të veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
 • mekanizmi mbyllës me dorezë të integruar
 • furnizohet pa insert dhe mjete
#title#
kodnr.LenghtWidthHeightpeshë-- prazen stolpec --
6019541/2"448198541456
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.