More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Materiali: çeliku i shpuar - pjatë
  • ngjyra e mjedisit të veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë-- prazen stolpec --
623912457420175575800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.