Fleta e të dhënave

pdfValixhe për vegla - 969S

More About Product

Product features

 • predha rast bërë nga prova gjurmë materiale ABS
 • kornizë të fuqishme alumini me mbrojtje me tehe të mprehta
 • Dy flokët mbyllshme klip
 • bravë me kod
 • predhë ndryshueshme kati
 • Dimensioni i brendshëm: 460x355x180 mm
 • Vëllimi: 29 l
 • burden 25 kg

E brendshme:

 • Dokumenti ndarje në kapakun (format A4)
 • kutia e veglave ka 2 dërrasa veglash, e dyanshme me 22 xhepa dhe e njëanshme me 15 xhepa
 • Fund i rregullueshëm me 2 ndarje alumini, 4 ndarje PVC dhe elemente për shkurtimin e hapësirës
 • udhëzime për rregullimin e pjesës së poshtme të valixhes së bashkangjitur
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë-- prazen stolpec --
6216315004202004200
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.