Bëje kaçavidë e izoluar VDETBI me profil TX në SOS mjet tabaka

964VDE8D

Product features

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 6x screwdriver with insulated blade VDE TBI with TX profile (article 621VDETBI) dim. TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje kaçavidë e izoluar VDETBI me profil TX në SOS mjet tabaka 621806 964VDE8D TX 10 - TX 30 6
Kaçavidë izoluar me teh VDE TBI me profilin TX 621VDETBI TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30 6
SOS mjet tabaka për 964VDE8D VL964VDE8D 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.