Set i kaçavidave plus të izoluara VDETBI në SOS sirtar

Product features

 • Dimensionet e futjes: 188 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • Kaçavidë 4x Phillips (PH), izoluar VDE TBI (artikull 613VDETBI) nr. PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150
 • Kaçavidë 4x Phillips (PZ), izoluar VDE TBI (artikull 623VDETBI) nr. PZ 0x60, PZ 1x80, PZ 2x100, PZ 3x150
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i kaçavidave plus të izoluara VDETBI në SOS sirtar 621802 964VDE8B - 8
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH0x60, PH1x80, PH2x100, PH3x150 4
Kaçavidë plus (PZ) i izoluar VDETBI 623VDETBI PZ0x60, PZ1x80, PZ2x100, PZ3x150 4
SOS mjet tabaka për 964VDE8B VL964VDE8B 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Ergonomik trajtuar dizajn = mbrojtur dorën tuaj

Dora e madhe zona e kontaktit = më shumë pushtet çift rrotullues

Safety tips

check-mark-yes.png
 • VDE tools that have several parts, have to be assembled correctly before use.
 • When working with VDE tools avoid contact with water.
check-marks-no.png
 • Don't use tools that shows sign of wear and have the second layer of plastic visible.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.