Bëje i izoluar kaçavidë banesë VDETBI në SOS mjet tabaka

964VDE8A

Product features

 • Tool tray dimension: 374 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 9x VDETBI electrician´s screwdriver with insulated blade (article 603VDETBI) dim. 0.4x2.5x75, 0.5x3.0x100, 0.6x3.5x100, 0.8x4.0x100, 1.0x4.5x125, 1.0x5.5x125, 1.2x6.5x150, 1.2x8.0x175, 1.6x10.0x200
 • 2x voltage tester 220 - 250 V (article 630VDE) dim. 0.5x3.0x140, 0.6x3.5x180
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Bëje i izoluar kaçavidë banesë VDETBI në SOS mjet tabaka 621800 964VDE8A - 11
Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x100, 0.6 x 3.5x100, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 4.5x125, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175, 1.6 x 10.0x200 9
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140, 0.6 x 3.5x180 2
SOS mjet tabaka për 964VDE8A VL964VDE8A 374x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Ergonomik trajtuar dizajn = mbrojtur dorën tuaj

Dora e madhe zona e kontaktit = më shumë pushtet çift rrotullues

Safety tips

check-mark-yes.png
 • VDE tools that have several parts, have to be assembled correctly before use.
 • When working with VDE tools avoid contact with water.
check-marks-no.png
 • Don't use tools that shows sign of wear and have the second layer of plastic visible.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.