Bëje i aksesorëve izoluar 1/2 "në SOS mjet tabaka

964VDE5A

More About Product

Profilet

VDE DP double layered - double coloured insulationArticle made according to VDE standards1/2” internal 4-point1/2” pointDo not use with pneumatic, electric or cordless toolsLifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x insulated reversible ratchet 1/2"
 • insulated accessories 1/2"; 2x extension bar (125, 250mm)
 • 1x insulated offset handle 1/2" (article 190.5/2VDEDP) dim. 250
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje i aksesorëve izoluar 1/2 "në SOS mjet tabaka 621794 964VDE5A - 4
Izoluar gjysma shtrëngojë kthyeshëm " 190.1AVDEDP 1/2" 1
Zgjerim izoluar 190.4/2VDEDP 1/2"x250, 1/2"x125 2
Zgjerim izoluar 1/2", lakuar 190.5/2VDEDP 250 1
SOS mjet tabaka për 964VDE5A VL964VDE5A 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.