964VDE3

More About Product

Profilet

Artikull i bërë sipas standardeve VDEVDE DP me dy shtresa - izolim me dy ngjyraLifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1VDEDP) dim. 180
 • 1x linemen`s pliers (article 420/1VDEDP) dim. 180
 • 1x waterpump box joint pliers (article 447/1VDEDP) dim. 240
 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/1VDEDP) dim. 160
 • 1x heavy duty diagonal cutting nippers (article 466/1VDEDP) dim. 180
 • 1x long flat nose pliers (article 472/1VDEDP) dim. 160
 • 1x long round nose pliers (article 476/1VDEDP) dim. 160
 • 1x wire stripping pliers (article 478/1VDEDP) dim. 160
 • 1x long nose pliers with side cutter (article 506/1VDEDP) dim. 160
 • 1x straight long nose pliers with side cutter and pipe grip (article 508/1VDEDP) dim. 170
 • 1x long nose pliers with side cutter and pipe grip, bent (article 512/1VDEDP) dim. 170
 • 1x cable shears (article 580/1VDEDP) dim. 170
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Bëje i Dana izoluar në SOS mjet tabaka 621786 964VDE3 - 12
Dana motocangla kombinim 406/1VDEDP 180 1
Dana bravandreqës 420/1VDEDP 180 1
Dana papagall me tapë 447/1VDEDP 240 1
Pranga diagonale prerje 461/1VDEDP 160 1
Detyrë e rëndë diagonale pranga prerje 466/1VDEDP 180 1
Dana banesë hundë të gjatë 472/1VDEDP 160 1
Gjata Dana hundë të rrumbullakta 476/1VDEDP 160 1
pincë Teli nxjerrje, 478/1VDEDP 160 1
Dana hundë të gjatë me prestar anë 506/1VDEDP 160 1
Dana hundë të gjatë me prestar anë dhe rrokje tub, e drejtë 508/1VDEDP 170 1
Dana hundë të gjatë me prestar anë dhe rrokje tub, përkulura 512/1VDEDP 170 1
Gërshërë të mëdha kabllor 580/1VDEDP 170 1
SOS mjet tabaka për 964VDE3 VL964VDE3 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.