Bëje i izoluar celes kompensuar unazë në SOS mjet tabaka

964VDE2

Product features

 • Tool tray dimension: 374 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 11x insulated single offset ring wrench (article 180/2VDEDP) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje i izoluar celes kompensuar unazë në SOS mjet tabaka 621784 964VDE2 10 - 24 11
Ndrydhur izoluar vetme, të përkulura në një kënd 90 gradë 180/2VDEDP 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24 11
SOS mjet tabaka për 964VDE2 VL964VDE2 374x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.