Set i çelsave të hapur të izoluar në SOS sirtar

964VDE1

More About Product

Profilet

Artikull i bërë sipas standardeve VDEVDE DP me dy shtresa - izolim me dy ngjyraLifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 374 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 15x insulated single open end wrench (article 110/2VDEDP) dim. 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 20, 21, 22, 23, 24
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i çelsave të hapur të izoluar në SOS sirtar 621782 964VDE1 6 - 24 15
Çelës i hapur i izoluar 110/2VDEDP 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 20, 21, 22, 23, 24 15
SOS mjet tabaka për 964VDE1 VL964VDE1 374x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.