964MOTO6

Product features

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set i mjeteve motoçikletë në SOS mjet tabaka 624984 964MOTO6 - 13 1500
Kandele fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8 " 186.4/2A 14 1
celes të naftës-filtër 1977/6 65x14, 68x14, 73x14, 76x8, 76x12, 76x14 6
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me murin e hollë 3056/2 3/4", 5/8", 19 3
Kandele fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8 "me mur i hollë 3058/2 16, 18, 21 3
SOS mjet tabaka për 964MOTO6 VL964MOTO6 364x188x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.