964MOTO3

Product features

 • Avantazhet:
 • mundëson heqjen e vulave të valvulave pa hequr kokën e motorit
 • pajisje për montim këmbët nga fi 5mm të fi 9 mm
 • pajisje mbulon dimensionet e mëposhtme të ndezin priza M10x1, M12x1.25, M14x1.25 dhe M18x1.5
 • pajisje për heqjen e këmbët diametër fi 8mm, fi 13 mm dhe 16 mm fi
 • pajisje për vula grumbulluar fi 12 dhe fi 14mm
 • Përdorim:
 • Piston individual është grup në një pozicion të ulët. Në radhë të kandele, një dëshirë për tub presion është e lidhur;cilindër është e mbushur me ajër të ngjeshur, e cila mundëson valvulave për të qëndruar në pozicionin e sipërme.
 • Gjeni një shtojcë të përshtatshme për tërheqjen shulin, e vendosën mbi kopertinën e pranverës, ngre magnet me këmbët dhe shtypni burimet duke i shtyrë me dorën tuaj.
 • Kjo mundëson kunjat të hiqet nga ulluku e valvul.
 • Hiqni mbulesën dhe burimet.
 • E marrin artin Dana heqjen nënshkruajnë valvulave. 2201/2BI, të largohen nga vulat, marrin pajisje për të grumbulluar vulat, vendin e vula të reja.
 • Vendi mbrapa burimet dhe mbulesën; vendosni këmbët dhe të përdorin pajisje për të grumbulluar këmbët për të ngjesh burimet me dorë, e cila mundëson vendosjen e këmbët përsëri mbi valvula.
 • Përsëriteni të njëjtën procedurë në të gjitha valvulat e tjera, atëherë hiqni pajisje për tub presion dhe të përsëritur procedurën në cilindrin e ardhshme
 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set i mjeteve motoçikletë në SOS mjet tabaka 624981 964MOTO3 - 1 1000
Valvula heqjen vulë grup për motorrë 3059 1
SOS mjet tabaka për 964MOTO3 VL964MOTO3 364x188x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.