964MOTO2

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set i mjeteve motoçikletë në SOS mjet tabaka 624980 964MOTO2 - 14 6800
Voztar volant me fije jashtme 3054/4 M24 x 1,5, M26 x 1, M28 x 1, M30 x 1, M30 x 1,5, M35 x 1,5, M38 x 1,5, M50 x 1,5 8
Bosht me gunga mbrojtës kapak 3054.1/4 , , , 4
Voztar volant me fije jashtme 3055/4A M10 x 1xM14 x 1,5xM16 x 1,5xM18 x 1,5xM24 x 1xM27 x 1 1
Voztar volant me fije jashtme 3055/4B M16 x 1,5xM18 x 1,5xM20 x 1,5xM22 x 1,5 1
SOS mjet tabaka për 964MOTO2 VL964MOTO2 364x564x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.