Product features

 • Dimensionet e shtrojes 498x135x40 mm
 • Përshtatet me sirtarët e karrocës ekonomike

Seti përfshin:

 • 1 x pinca të kombinuara (art. 406/1BI), dim. 180 mm
 • 1x Dana për prerërje diagonale (artikulli 461/1BI) dim. 160
 • 1 pc. pincë shumëfunksionale (art. 514/1BI), dim. 160 mm
 • 1 x pincë papagalli (art. 445/1BI), dim. 240 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i danave BI në SOS sirtar 621291 964ECO6 - 4 1220
Dana të kombinuara 406/1BI 180 1
Dana per prerje anësore 461/1BI 160 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Dana papagajka 445/1BI 240 1
SOS mjet tabaka për 964ECO6 vl964ECO6 498x135x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë