964ECO26 1/2S

More About Product

Profilet

Flat fileHalf round filesquare file or square partRound fileLifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 498 x 135 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Economic line

Set includes:

 • file with handle, half smooth,  dim. 200 mm; 1x flat , 1x square, 1x round
 • 1x half-round rasp with handle, half smooth (article 768H1/2S) dim. 200
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Komplet i Egea në SOS mjet tabaka 621295 964ECO26 1/2S - 4
I sheshtë ege me trajton, gjysmë të qetë 760H1/2S 200 1
Rreth ege me trajton, gjysmë të qetë 763H1/2S 200 1
Ege sheshi me trajton, gjysmë të qetë 765H1/2S 200 1
Gjysmërrethor Ege me trajton, gjysmë të qetë 768H1/2S 200 1
SOS mjet tabaka për 964ECO26 1/2S vl964ECO26 1/2S 498x135x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë