Grup i kombinime celes, lloji i shkurtër në SOS mjet tabaka

964ECO2

Product features

 • Tool tray dimension: 498 x 135 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Economic line

Set includes:

 • 12x short combination wrench (article 125/1) dim. 8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 21, 22, 24
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grup i kombinime celes, lloji i shkurtër në SOS mjet tabaka 621287 964ECO2 8 - 24 12
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure 125/1 8, 9, 10, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 21, 22, 24 12
SOS mjet tabaka për 964ECO2 vl964ECO2 498x135x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë