Product features

 • Dimensionet e shtrojes 498x135x40 mm
 • Përshtatet me sirtarët e karrocës ekonomike

Seti përfshin:

 • 18 x çelësa gidore gjashtëkëndore 1/2" (art. 190/1 12p), dim 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27 , 30, 32 mm
 • 1x dorezë e gidores dydrejtimshme 1/2"
 • aksesorë 1/2": 1x dorezë T, 2x vazhduese 125 dhe 250 mm, lidhëse univerzale
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave dhe shtrënguesve 1/2" në SOS sirtar 621294 964ECO19 10 - 32 23 3420
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x250, 1/2"x125 2
Nyje kardani 1/2" 190.6/2 1/2" 1
SOS mjet tabaka për 964ECO19 vl964ECO19 498x135x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë