964ECO10

Product features

 • Tool tray dimension: 498 x 135 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Economic line

Set includes:

 • 1x drift punch (article 640/6) in dim. 5
 • 1x centre punch (article 642/6) in dim. 5
 • 1x flat chisel (article 660/6) in dim. 150
 • 1x locksmiths` hammer (article 812) in dim. 300
 • 1x bumping hammer (article 820) dim. 32
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Komplet e çekiç dhe grushta në SOS mjet tabaka 621293 964ECO10 - 5
Shënoj 640/6 5 1
Qendror indeks - shënoj 642/6 5 1
Prestar banesë 660/6 150 1
Bravandreqës çekiç 812 300 1
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820 40 1
SOS mjet tabaka për 964ECO10 vl964ECO10 498x135x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë