#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set of tools in SOS tool tray, anniversary 628323 964/ANNIV.3 10 3700
Combination pliers, anniversary 406/1BI-ANNIV. 180 1
Dana gripit 430/3 250 1
Qendror indeks - shënoj 642/6 5 1
Prestar banesë 660/6 200 1
Bravandreqës çekiç 812 400 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave