#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set of wrenches in SOS tool tray, anniversary 628317 964/ANNIV.1 6 - 32 23 5555
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 6 x 7, 8 x 10, 13 x 17, 19 x 22, 24 x 27, 30 x 32 6
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure I gjate 120/1 6, 8, 10, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27 11
Celesa rrjet lakuar 180/1 6 x 7, 8 x 10, 13 x 17, 19 x 22, 24 x 27, 30 x 32 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave