964/9DSOS

Product features

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 4x TBI screwdriver with TX profile  (article 621TBI) dim. TX 6, TX 7, TX 8, TX 9
 • 2x TBI crosstip (PH) screwdriver (article 615TBI) dim. PH 1x80, PH 2x100
 • 2x TBI double-crosstip (PZ) screwdriver (article 625TBI) dim. PZ 1x80, PZ 2x100

More About Product

Profilet

Screwdriver profile, crosstip, PHScrewdriver profile, double crosstip, PZTX profileLifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Komplet e kacavida TBI në SOS mjet tabaka 621561 964/9DSOS - 8
Kaçavidë TBI me TX profilin 621TBI TX 6, TX 7, TX 8, TX 9 4
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë TBI 625TBI PZ 1x80, PZ 2x100 2
SOS mjet tabaka për 964/9DSOS vl964/9DSOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë