Komplet e kacavida TBI me profilin TX dhe vrimë në SOS mjet tabaka

964/9CSOS

Product features

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 8x TBI screwdriver with TX profile (article 621TBI) dim. TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Komplet e kacavida TBI me profilin TX dhe vrimë në SOS mjet tabaka 621560 964/9CSOS - 8
Kaçavidë TBI me TX profilin 621TBI TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45 8
SOS mjet tabaka për 964/9CSOS vl964/9CSOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë