Set me çelësa vazhdues 1/4" me aksesorë në sirtarin e veglave SOS

Product features

 • Dimensionet e futjes: 188 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 11 x Çelësa gidore gjashtëkëndore 1/4" (art. 188/2 12p), dim 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 mm
 • 7 x Çelësa të gidores 1/4" me profil të brendshëm TORX (art. 189/2), dim. E4, E5, E6, E7, E8, E10, E11
 • 19 x Kaçavidë gidore 1/4"; heksagonal (art. 187/2HX dim. 3, 4, 5, 6, 7 mm), TORX (art. 187/2TX dim. TX8, TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40 ), kryq (artiku 187/2PH dim. PH 1, PH 2, PH 3), i sheshtë (art. 187/2SL dim. 0,8x4, 1,0x5,5, 1,2x7)
 • 1 x kapëse me dy drejtime 1/4"
 • aksesorë 1/4": dorezë me nyje, dorezë T, bashkëngjitje 55 dhe 150 mm, bashkim kardan, përshtatës 1/4-3/8"
 • 1 x kaçavidë me kapje të jashtme dhe të brendshme 1/4"
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set me çelësa vazhdues 1/4" me aksesorë në sirtarin e veglave SOS 621185 964/5S12SOS - 45 1170
Çelës vazhdues 1/4",12 këndësh 188/2 12p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 11
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë e kthyeshme 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Dorezë rrotulluese 1/4" 188.8 1/4" 1
Nyje kardani 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Reduktues 1/4" 188.7/2 1/4" - 3/8" 1
Çelës vazhdues,plus 1/4" 187/2PH PH 1, PH 2, PH 3 3
Çelës vazhdues, i rrafshët 1/4" 187/2SL 0.8 x 4, 1,0 x 5,5, 1,2 x 7 3
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 3, 4, 5, 6, 7 5
Çelës vazhdues,TX Profil 1/4" 187/2TX TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 8
Çelës 1/4" me profil të brendshëm TX 189/2 E 4, E 5, E 6, E 7, E 8, E 10, E 11 7
SOS mjet tabaka për 964/5S12SOS vl964/5S12SOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë