Product features

 • Dimensionet e futjes: 188 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 15 x çelësa gjashtëkëndësh të gjatë (art. 238/1L 6p), dim. 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 mm
 • 1x T-dorezë rrëshqitëse
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i çelsave vazhdues të gjata 3/8" në SOS sirtar 625334 964/56SOS 8 - 22 16
Dorezë "T" 3/8" 238.3/1 3/8" 1
Çelës 12 këndësh 3/8", i gjatë 238/1L6p 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 15
SOS tool tray for 964/56SOS vl964/56SOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë