964/54SOS

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 4x tubular box wrench (article 215/2) dim. 8x10, 13x17, 19x22, 24x27
 • 10x offset open ring wrench (article 183/1) dim. 8x10, 10x11, 11x13, 12x14, 16x18, 17x19, 19x22, 22x24, 24x27, 30x3
 • 1x chain wrench (article 206/2) dim. 60 - 140
 • 1x pipe wrench 90°, Swedish pattern (article 480/6) dim. 1.1/2"
 • 1x car light tester 6 - 12/24 V (article 631B) dim. 6 - 24
 • 1x measuring tape (article 710P) dim. 5m

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grup i mjeteve në SOS mjet tabaka 623994 964/54SOS - 18
Celes kuti tuba 215/2 8 x 10, 13 x 17, 19 x 22, 24 x 27 4
Kyç për të hapur tub 183/2 8 x 10, 10 x 11, 11 x 13, 12 x 14, 16 x 18, 17 x 19, 19 x 22, 22 x 24, 24 x 27, 30 x 32 10
Kyç në zinxhirin e filtër 206/2 60 - 140 1
Kontrollor dritë makinave 6-12 / 24 V 631B 6 - 24 1
Dana te ujit 90 °, model Suedisht 480/6 1.1/2" 1
Matja kasetë 710P 5 m 1
SOS mjet tabaka për 964/54SOS vl964/54SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë