Bëje e celes fole-prize-prize-pjesa femnore në SOS mjet tabaka

964/53SOS

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 10x socket 3/4", 6 point (article 197/1 6P) dim. 22, 24, 27, 30, 32, 36, 38, 41, 46, 50
 • 4x hex socket 3/4" (article 197/2AHX) dim. 14, 17, 19, 22
 • 1x reversible ratchet 3/4"
 • accessories 1/4"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (200, 400mm), 2x adaptor (3/4"-1/2", 1/2"-3/4")
 • 1x brush for cleaning disk brake shoes (article 2035)
 • 1x flexible pick up tool with magnet (article 2087)
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje e celes fole-prize-prize-pjesa femnore në SOS mjet tabaka 623995 964/53SOS - 22
Shtrëngojë kthyeshëm 3/4" 197.1/1 3/4"x500 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 3/4" 197.3/1 3/4" 1
Zgjerim 3/4" 197.4/1 3/4"x200, 3/4"x400 2
fole-prize-prize-pjesa femnore 3/4" 197/1 6p 22, 24, 27, 30, 32, 36, 38, 41, 46, 50 10
Gjashtëkëndor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 3/4 " 197/2AHX 14, 17, 19, 22 4
Përshtatës 3/4 " 197.7/1 3/4" - 1/2" 1
Përshtatës 1/2 " 190.7/2 1/2"x3/4" 1
Furçë për pastrimin e këpucë të frenave disk 2035 1
Fleksibël bie në mjet me magnet 2087 1 1
SOS mjet tabaka për 964/53SOS VL964/53SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë