964/52SOS

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 2x locksmiths` hammer (article 812) in dim. 800, 1000
 • 2x tyre lever (article 300/2) v dim. 400, 500
 • 1x hacksaw frame (article 750B) dim. 400
 • file with handle, half smooth,  dim. 200 mm; 1x flat , 1x round
 • 1x utility knife (article 556A) dim. 160x18
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grup i mjeteve në SOS mjet tabaka 623993 964/52SOS - 8
Bravandreqës çekiç 812 800, 1000 2
I humbur gomave të jashtme 300/2 400, 500 2
Sharrë hekuri 750B 400 1
I sheshtë ege me trajton, gjysmë të qetë 760H1/2S 200 1
Rreth ege me trajton, gjysmë të qetë 763H1/2S 200 1
Thikë të shërbimeve 556A 160x18 1
SOS mjet tabaka për 964/52SOS VL964/52SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë