More About Product

Profilet

Premium flex chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 18 x çelësa gidore gjashtëkëndore 1/2" (art. 190/1 12p), dim 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27 , 30, 32 mm
 • 1x dorezë e gidores dydrejtimshme 1/2"
 • aksesorë 1/2": 1x dorezë T, 2x vazhduese 125 dhe 250 mm, lidhëse univerzale
 • 5 x çelësa të gidores të gjatë gjashtëkëndëshe 1/2" (art. 190/1L 12p), dim 10, 13, 17, 19, 22, 24 mm
 • 9x çelësa të gidores 1/2" me bit heksagonal (art. 192/2HX), dim. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17 mm
 • 9 x Çelësa heksagonal në mbajtëse plastike (art. 220/3), dim. 1,5, 2, 2,5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
 • 6 x majë goditëse (art. 641/6), dim. 2, 3, 4, 5, 6, 8 mm
 • 1 pc. faqerojtës (art. 642/6), dim. 4 mm
 • 2 copë. prerës, l-150 mm: i sheshtë (art. 660/6) dhe kryq (art. 670/6)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i çelsave vazhdues në SOS sirtar 623991 964/50SOS - 57
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Doreza me nyje 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Nyje kardani 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Çelsa 1/2" 12 këndësh,të gjatë 190/1L12p 10, 13, 17, 19, 22, 24 6
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17 9
Set imbus , në kuti plastike 220/3PH 1
Gjilpërë goditëse 641/6 2, 3, 4, 5, 6, 8 6
Pikë shënjues 642/6 4 1
Daltë e rrafshtë 660/6 150 1
Daltë me maje 670/6 150 1
SOS mjet tabaka për 964/50SOS VL964/50SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë