964/49SOS

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x measuring tape (article 710P) dim. 3m
 • 1x utility knife (article 556A) dim. 160x18
 • 1x saw (article 753P) dim. 150
 • file with handle, half smooth,  dim. 200 mm; 1x flat , 1x half-round, 1x three-square, 1x square, 1x round
 • 1x locksmiths` hammer (article 812) dim. 400
 • 1x plastic hammer (article 820) dim. 32
 • 1x tyre lever with handle (article 300/2C) v dim. 320
 • 1x feeler gauges (article 701) v dim. 0.05 - 1x20
 • 1x brush for cleaning disk brake shoes (article 2035)
 • 1x flexible pick up tool with magnet (article 2087)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Grup i mjeteve në SOS mjet tabaka 623990 964/49SOS - 13
I humbur gomave të jashtme me trajton 300/2C 320 1
Thikë të shërbimeve 556A 160x18 1
Matja e listave 701 0.05 - 1x20 1
Matja kasetë 710P 3 m 1
Sharrë 753P 150 1
I sheshtë ege me trajton, gjysmë të qetë 760H1/2S 200 1
Gjysmërrethor Ege me trajton, gjysmë të qetë 761H1/2S 200 1
Rreth ege me trajton, gjysmë të qetë 763H1/2S 200 1
Trekëndësh ege me trajton, gjysmë të qetë 764H1/2S 200 1
Bravandreqës çekiç 812 400 1
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit 820A 40 1
Furçë për pastrimin e këpucë të frenave disk 2035 1
Fleksibël bie në mjet me magnet 2087 1 1
SOS mjet tabaka për 964/49SOS VL964/49SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë