964/48SOS

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1BI) dim. 180
 • 1x grip pliers (article 430/3) dim. 250
 • 1x waterpump pliers (article 447/1HPP) dim. 240
 • 1x Heavy duty diagonal cutting nippers (article 466/1BI) dim. 180
 • 1x straight long nose pliers with side cutter and pipe grip (article 508/1BI) dim. 170
 • 2x external lock rings pliers, straight and bent, dim. 180
 • 2x internal lock rings pliers, straight and bent, dim. 180
 • 1x Electricians` scissors (article 582/3P) in dim. 145
 • 1x bumping hammer (article 819A) v dim. 45
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i danave BI dhe çekanit ne SOS sirtar 623989 964/48SOS - 11
Dana të kombinuara 405/1BI 180 1
Dana grip 430/3 250 1
Dana papagajka me buton 447/1HPP 240 1
Dana anësore të forta për prerje 466/1BI 180 1
Dana tekefonike të rrafshta 508/1BI 170 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të drejta 532PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të lakuara 534PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të drejta 536PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të lakuara 538PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Gërshërë për tel 582/3P 145 1
Çekan me shtojca plastike - anti-rikthim 819A 45 1
SOS mjet tabaka për 964/48SOS VL964/48SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë