More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 1 x pinca të kombinuara (art. 406/1BI), dim. 180 mm
 • 1 x pincë dorezë (art. 430/3), dim. 250 mm
 • 1 pc. pincë papagalli me buton (art. 447/1HPP), dim. 240 mm
 • 1x Dana për prerërje diagonale (artikulli 461/1BI) dim. 160
 • 1 pc. pincë me majë të drejtë (neni 508/1BI), dim. 170 mm
 • 2 x pincë seger e jashtme e drejtë dhe e përkulur, dim. 180 mm
 • 2 x Pincë të brendshme e drejtë dhe e përkulur seger, dim. 180 mm
 • 1 pc. gërshërë teli (art. 582/3P), l-150 mm
 • 1 x Çekan për bravandreqës (art. 812), pesha 400 gr
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i danave BI dhe çekanit ne SOS sirtar 626751 964/48ASOS - 12
Dana të kombinuara 406/1BI 180 1
Dana grip 430/3 250 1
Dana papagajka me buton 447/1HPP 240 1
Dana per prerje anësore 461/1BI 160 1
Dana tekefonike të rrafshta 508/1BI 170 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të drejta 532PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të jashtme,të lakuara 534PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të drejta 536PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Dana të siguresave "PLUS" të brendëshme,të lakuara 538PLUS/1DP 180x19 - 60 1
Gërshërë për tel 582/3P 145 1
Çekan pune 812 400 1
SOS tool tray for 964/48ASOS vl964/48ASOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë