Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 11 x çelësa të gidores gjashtëkëndore 1/4" (art. 188/2 12p), zbehje 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm
 • 18 copë. çelësat e prizës 1/4" me profile të ndryshme: Allen (art. 187/2HX), dim. 3, 4, 5, 6, 7 mm; TORX (art. 187/2TX), dim. TX8, TX10, TX15, TX20 , TX25, TX27, TX30, TX40; kryq (art. 187/2PH), dim. PH1,PH2; i sheshtë (art. 187/2SL), dim. 0.8x4, 1.0x5.5, 1.2x7
 • 1 x kapëse me dy drejtime 1/4"
 • Aksesor 1/4"; 1x T DOREZA, 2xZgjerim (55, 150mm), 1x nyje kardani
 • 1 x kaçavidë me kapje të jashtme dhe të brendshme 1/4"
 • 20 x çelësa të gidores gjashtëkëndore 1/2" (art. 190/1 6p), dim. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 30, 32 mm
 • 1x dorezë e gidores dydrejtimshme 1/2"
 • aksesorë 1/2": 1x dorezë T, 2x vazhduese 125 dhe 250 mm, lidhëse univerzale
 • 4 copë. trokitës (art. 641/6), dim. 3, 4, 5, 6 mm
 • 1 x qendërgoditës (art. 642/6), dim. 5 mm
 • 2 copë. prerëse të sheshta (art. 660/6), dim. 150 dhe 200 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i çelsave vazhdues në SOS sirtar 623988 964/47SOS - 67
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 11
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 3, 4, 5, 6, 7 5
Çelës vazhdues,plus 1/4" 187/2PH PH 1, PH 2 2
Çelës vazhdues, i rrafshët 1/4" 187/2SL 0.8 x 4, 1,0 x 5,5, 1,2 x 7 3
Çelës vazhdues,TX Profil 1/4" 187/2TX TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 8
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x150, 1/4"x55 2
Nyje kardani 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Dorezë rrotulluese 1/4" 188.8 1/4" 1
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 30, 32 20
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" për shtrëgim këndor 190.4/1S 1/2"x125, 1/2"x250 2
Nyje kardani 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Gjilpërë goditëse 641/6 3, 4, 5, 6 4
Pikë shënjues 642/6 5 1
Daltë e rrafshtë 660/6 150, 200 2
SOS mjet tabaka për 964/47SOS VL964/47SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë