964/46SOS

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 17x long combination wrench (article 120/1) dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24
 • 9x hex wrench (article 220/3) dim. 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 on plastic clip
 • 6x flat screwdriver TBI (article 605TBI) dim. 0.4x2.5x75, 0.5x3.0x80, 0.6x3.5x100, 0.8x4.0x100, 1.2x6.5x150, 1.2x8.0x175
 • 2x crosstip (PH) screwdriver TBI (article 615TBI) dim. PH 1x80, PH 2x100
 • 1x stubby flat screwdriver TBI (article 627TBI) dim. 1.0x5.5x25
 • 1x stubby crosstip (PH) screwdriver TBI (article 626TBI) dim. PH 2x25
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Bëje i celes dhe kacavida në SOS mjet tabaka 623987 964/46SOS - 36
celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure I gjate 120/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24 17
Gjashtëkëndësh kyç vendosur në klip plastike 220/3PH 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x80, 0.6 x 3.5x100, 0.8 x 4.0x100, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 6
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
I shkurtër kaçavidë TBI, i sheshtë 627TBI 1.0 x 5.5x25 1
I shkurtër kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 626TBI PH 2x25 1
SOS mjet tabaka për 964/46SOS VL964/46SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë