964/37SOS

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 5x flat screwdriver TBI (article 605TBI) dim. 0.5x3.0x80, 0.8x4.0x100, 1.0x5.5x125, 1.2x6.5x150, 1.6x8.0x175
 • 4x crosstip (PH) screwdriver TBI (article 615TBI) dim. PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150
 • 2x stubby flat screwdriver TBI (article 627TBI) dim. 1.0x5.5x25, 1.2x6.5x25
 • 2x stubby crosstip (PH) screwdriver TBI (article 626TBI) dim. PH 1x25, PH 2x25
 • 9x TBI screwdriver with TX profile (article 621TBI) dim. TX 6, TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40
 • 6x T-handle ball-end hex wrench (article 193HXS) dim. 3, 4, 5, 6, 8, 10

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida në SOS mjet tabaka 621396 964/37SOS - 28
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.6 x 8.0x175 5
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150 4
I shkurtër kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 626TBI PH 1x25, PH 2x25 2
I shkurtër kaçavidë TBI, i sheshtë 627TBI 1.0 x 5.5x25, 1.2 x 6.5x25 2
Kaçavidë TBI me TX profilin 621TBI TX 6, TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 9
Top - fund kaçavidë gjashtëkëndor me T - të trajtuar 193HXS 3, 4, 5, 6, 8, 10 6
SOS mjet tabaka për 964/37SOS vl964/37SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë