964/34SOS

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 7x T-handle ball-end hex wrench (article 193HXS) dim. 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10
 • 8x TX profile screwdriver with T-handle (article 193TX) dim. TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45
 • 1x utility knife (article 556B) dim. 160x18
 • file with handle, half smooth,  dim. 200 mm; 1x flat , 1x three-square
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e kacavida me T trajtojë në SOS mjet tabaka 621393 964/34SOS - 18
Top - fund kaçavidë gjashtëkëndor me T - të trajtuar 193HXS 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 7
TX kaçavidë profilin me T-dorezë 193TX TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45 8
I sheshtë ege me trajton, gjysmë të qetë 760H1/2S 200 1
Trekëndësh ege me trajton, gjysmë të qetë 764H1/2S 200 1
Bisturi 556B 160x18 1
SOS mjet tabaka për 964/34SOS vl964/34SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë