964/31SOS

More About Product

Profilet

Do not use with pneumatic, electric or cordless toolsPremium flex chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 9x screwdriver socket 1/2", with TX profile (article 192/2TX) dim. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9x long screwdriver socket 1/2", with TX profile (article 192/2TXL) dim. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9x socket 1/2" with internal TX profile (article 191/1) dim. E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24
 • 6x screwdriver socket 1/2", with ZX profile (article 192/2ZX) dim. M5, M6, M8, M10, M12, M14
 • 5x long screwdriver socket 1/2", with ZX profile (article 192/2ZXL) dim. M6, M8, M10, M12, M14
 • 8x hex socket 1/2" (article 192/2HX) dim. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14
 • 6x hex socket 1/2", long type (article 192/2HXL) dim. 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100
 • 3x spark plug socket 3/8" (article 186.4/2) dim. 21, 19, 16
 • 6x pin punch (article 641/6) dim. 2, 3, 4, 5, 6, 8)
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur e mjeteve të dorës në SOS mjet tabaka 621390 964/31SOS - 79
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profil TX 192/2TX TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
Kohësh kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profil TX 192/2TXL TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profilin e brendshme ZX 191/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24 9
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profil ZX 192/2ZX M 5, M 6, M 8, M 10, M 12, M 14 6
Kohësh kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profil ZX 192/2ZXL M 6, M 8, M 10, M 12, M 14 5
Gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HX 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14 8
Kohësh gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HXL 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100 6
Socket 1/2 ", 12 pikë 190/1 12p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 27, 30, 32 17
Kyç për të kandelat elektrike 3/8" 186.4/2 21, 19, 16 3
Gjilpërë 641/6 2, 3, 4, 5, 6, 8 6
Torque wrench 263 1/2"/40-200 Nm 1
SOS mjet tabaka për 964/31SOS vl964/31SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë