Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 6 copë. çelësat tubularë (art. 215/2), dim. 6x7, 8x10, 13x17, 19x22, 24x27, 30x32 mm
 • Shufës (artikulli 215.1/2) 1x me dim. 230 (për çelësin gypor të kutisë 6-17 mm) dhe 1x dim. 330 (për çelësin gypor të kutisë 18-32 mm)
 • 6 copë. çelësa me mentesha të dyanshme (art. 202/1), dim. 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19 mm
 • 10 copë. çelësa me fund të hapur (art. 183/2), dim. 8x10, 10x11, 11x13, 12x14, 16x18, 17x19, 19x22, 22x24, 24x27, 30x32 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave në SOS sirtar 623932 964/29ASOS - 28 6400
Çelës gypor i dyanëshëm 215/2 6 x 7, 8 x 10, 13 x 17, 19 x 22, 24 x 27, 30 x 32 6
Shkop 215/2 215.1/2 6 - 17, 18 - 32 2
Çelës i mbyllurë yllëzor, TX Profil 182/2BTX E6 x E8, E10 x E12, E14 x E18, E20 x E24 4
Çelës unazor i hapur 183/2 8 x 10, 10 x 11, 11 x 13, 12 x 14, 16 x 18, 17 x 19, 19 x 22, 22 x 24, 24 x 27, 30 x 32 10
Çelës me nyje të dyanëshme 202/1 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19 6
SOS mjet tabaka për 964/29ASOS VL964/29ASOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë