Set i çelësave të kombinuar me shtrëguese dhe metër shirit në SOS sirtar

964/27ASOS

Product features

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 6x ratchet combination wrench (article 160/2) dim. 8, 10, 13, 15, 17, 19
 • 1x measuring tape (article 710R) dim. 5m
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i çelësave të kombinuar me shtrëguese dhe metër shirit në SOS sirtar 625732 964/27ASOS 8 - 19 7
Çelës i kombinuar me shtrënguese 160/2 8, 10, 13, 15, 17, 19 6
Metër për matje 710R 5 m 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë