More About Product

Profilet

Flat fileHalf round filesquare file or square partRound fileThree angle fileLifetime warranty

Product features

 • Dimensionet e futjes: 188 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • skedarë të imët l-200 mm: të sheshta, gjysmë të rrumbullakëta, trekëndore, katrore dhe të rrumbullakëta
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i limave gjysëmimët në SOS sirtar 621083 964/26SSOS 188 - 364 x 30 5
Limë e rrafshët me dorezë e imët 760HS 200 1
Limë gjysmërrumbullakët me dorezë e imtë 761HS 200 1
Limë e rrumbullakët me dorezëe imët 763HS 200 1
Limë trekëndësh me dorezë e imët 764HS 200 1
Limë katrore me dorezë e imët 765HS 200 1
SOS mjet tabaka për 964/26SSOS vl964/26SSOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë