964/26BSOS

More About Product

Profilet

Flat fileHalf round filesquare file or square partRound fileThree angle fileLifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • file with handle, bastard,  dim. 200 mm; 1x flat , 1x half-round, 1x three-square, 1x square, 1x round
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i limave në SOS sirtar 621081 964/26BSOS - 5
Limë e rrafshët me dorezë 760HB 200 1
Limë gjysmë e rrumbullakët me dorezë e ashpër 761HB 200 1
Limë e rrumbullakët me dorezë e ashpër 763HB 200 1
Limë trekëndësh me dorezë e ashpër 764HB 200 1
Limë katrore me dorezë e ashpër 765HB 200 1
SOS mjet tabaka për 964/26BSOS vl964/26BSOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë