964/25SOS

More About Product

Profilet

3/8” internal 4-point3/8” pointsocket 6-pointLIFE profileMos e përdorni me mjete pneumatike, elektrike ose me bateriLifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 17x socket 3/8", 6 point (article 238/1 6P) dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
 • 1x reversible ratchet 3/8"
 • accessories 3/8"; 1x swivel handle, 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint, 1x adaptor (3/8 - 1/2")
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Vendosur i bazat 3/8 "në SOS mjet tabaka 621080 964/25SOS 6 - 22 23
fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8" 238/1 6p 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 17
Shtrëngojë kthyeshëm 3/8" 238.1/1ABI 3/8" 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 3/8" 238.3/1 3/8" 1
Zgjerim 3/8" 238.4/1 3/8"x250, 3/8"x125 2
Ndikimi përbashkët univerzal 3/8" 238.6/1 3/8" 1
Përshtatës 3/8 " 238.7/1 3/8" - 1/2" 1
SOS mjet tabaka për 964/25SOS vl964/25SOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë