964/22SOS

More About Product

Profilet

1/2” internal 4-point1/2” pointsocket 6-pointLIFE profileHEXAGON profileTX profileDo not use with pneumatic, electric or cordless toolsPremium flex chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 564 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 18x socket 1/2", 6 point (article 190/1 6P) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32
 • 9x hex socket 1/2" (article 192/2HX) dim. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17
 • 9x screwdriver socket 1/2", with TX profile (article 192/2TX) dim. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x swivel handle, 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
 • 7x punch; pin punch (article 641/6 dim. 2, 3, 4, 5, 6, 8), centre punch (article 642/6 dim. 4)
 • 2x chisel dim. 150; flat (artikel 660/6), cross (artikel 670/6)
 • 9x hex wrench (article 220/3) dim. 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 on plastic clip
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjet vendosur në SOS mjet tabaka 621077 964/22SOS - 60
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Kthyeshëm trajtuar 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x250, 1/2"x125 2
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HX 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17 9
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profil TX 192/2TX TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
Gjilpërë 641/6 2, 3, 4, 5, 6, 8 6
Qendror indeks - shënoj 642/6 4 1
Prestar banesë 660/6 150 1
Prestar kryqëzor 670/6 150 1
Gjashtëkëndësh kyç vendosur në klip plastike 220/3PH 1
SOS mjet tabaka për 964/22SOS vl964/22SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë