Set i çelsave të brendshëm dhe jashtëm me TX profil në SOS sirtar

Product features

 • Dimensionet e futjes: 188 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 9x Shtojce kacavid 1/2", me profil TX (artikull 192/2TX) nr. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9xCeles kendor 1/2" me profil të brendshëm TX (neni 191/1) nr. E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i çelsave të brendshëm dhe jashtëm me TX profil në SOS sirtar 621071 964/16SOS - 18
Çelës vazhdues 1/2" TX profil 192/2TX TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
Çelës i brendshëm 1/2" TX profil 191/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24 9
SOS mjet tabaka për 964/16SOS vl964/16SOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë