964/15SOS

More About Product

Profilet

Form of cutting jawsFlat jawsJaws formJaws formJaws formStripping jawsScrewdriver profile, flatScrewdriver profile, crosstip, PHLifetime warranty

Product features

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1VDEBI) dim. 180
 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/1VDEBI) dim. 160
 • 1x wire stripping pliers (article 478/1VDEBI) dim. 160
 • 3x VDETBI electrician´s screwdriver with insulated blade (article 603VDETBI) dim. 0.4x2.5x75, 0.6x3.5x100, 1.0x5.5x125
 • 2x VDETBI crosstip (PH) screwdriver with insulated blade (article 613VDETBI) dim. PH 1x80, PH 2x100
 • 1x voltage tester 220 - 250 V (article 630VDE) dim. 0.5x3.0x140
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur i mjeteve VDE BI në SOS mjet tabaka 621070 964/15SOS - 9
Dana motocangla kombinim 406/1VDEBI 180 1
Anë Butt prerje 461/1VDEBI 160 1
Dana për nxjerrje tel 478/1VDEBI 160 1
Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.6 x 3.5x100, 1.0 x 5.5x125 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë me teh izoluar, VDE TBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
SOS mjet tabaka për 964/15SOS vl964/15SOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë